Werkgever

Wat kunnen wij voor u betekenen?

UBV richt zich op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Met dit dienstenpakket en ons uitstekende beeld van de regionale arbeidsmarkt, kunnen wij een talentvolle kandidaat voor u vinden die precies aansluit op uw personeelsbehoefte.

 

UBV is gespecialiseerd in het werven van ondersteunende functies, voornamelijk in de volgende branches:

 

Bouw – Schoonmaak – Commercieel – Techniek

 

Om de veiligheid & gezondheid van onze uitzendkrachten in vakgebieden met verhoogde risico’s te waarborgen, zijn wij in het bezit van een VCU-certificering.

 

Onze werkwijze

Kandidaten worden altijd volledig gescreend. Wij selecteren uw toekomstige medewerker niet alleen op basis van het CV. Talenten, ambities en ervaringen vinden wij zelfs nog belangrijker. Door ons hierin te verdiepen, zorgen wij altijd voor een gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaat voor uw openstaande vacature.

 

Niet onbelangrijk: we proberen de kandidaten altijd te selecteren op uw bedrijfscultuur. Bovendien bespreken we ook altijd wat uw eigen klanten verwachten van de medewerker(s). Wij kunnen zo bepalen dat uw toekomstige medewerkers gelijk resultaat boeken en bijdragen aan de ambities van uw organisatie.

 

UBV werkt met flexibele contractvormen zoals uitzenden of detachering, voor tijdelijke en vaste vacatures en voor fulltime of parttime banen. Bij werving en selectie gaat u zelf direct een dienstverband aan met de nieuwe medewerker. Als wij optreden als uitzendbureau of als detacheringsbureau nemen wij de salarisadministratie uit handen.

 

Heeft u zelf een medewerker gevonden? Maar wilt u deze medewerker (nog) niet zelf op contract nemen? Dan bieden wij de optie om zorg te dragen voor de gehele administratie van deze medewerker. De medewerker wordt dan een uitzendkracht, waarbij wij de risico’s uit handen nemen.

 

Dit doen wij geheel voor een gunstig tarief, de wervingskosten komen immers te vervallen. Indien u dit wenst, kunt u deze medewerker op elk gewenst moment overnemen.

 

Interesse?

Wij kunnen ook úw organisatie verder helpen. Meld hier uw openstaande vacature aan, of bel direct met de vestiging bij u in de buurt.

 

UBV Uitzendbureau voldoet aan de NEN 4400 norm en is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Tevens zijn wij aangesloten bij de ABU (Branchevereniging voor Uitzendondernemingen) en hebben wij de volgende registraties:  ABU, en NORMEC VRO.