De juiste kandidaat voor de juiste functie – sinds 1996

Werkgever

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

UBV richt zich op uitzenden, detacheren en werving & selectie. Met dit dienstenpakket en ons uitstekende beeld van de regionale arbeidsmarkt, kunnen wij een talentvolle kandidaat voor jouw organisatie vinden die precies aansluit op jouw personeelsbehoefte.

UBV is gespecialiseerd in het werven van ondersteunende functies, voornamelijk in de volgende branches:

Bouw – Schoonmaak – Commercieel – Techniek

Om de veiligheid & gezondheid van onze uitzendkrachten in vakgebieden met verhoogde risico’s te waarborgen, zijn wij in het bezit van een VCU-certificering.

 

Onze werkwijze?

Kandidaten worden altijd volledig gescreend. Wij selecteren jouw toekomstige medewerker niet alleen op basis van het CV. We kijken ook naar talenten, ambities en ervaringen: de mens achter de werknemer.  Door ons hierin te verdiepen, zorgen wij altijd voor een gekwalificeerde en gemotiveerde kandidaat voor jouw openstaande vacature.

Niet onbelangrijk: we proberen de kandidaten altijd te selecteren op een match met jouw bedrijfscultuur. Bovendien bespreken we ook altijd wat jouw eigen medewerkers of eventuele klanten verwachten van de medewerker(s). Wij kunnen zo bepalen dat jouw toekomstige medewerkers gelijk resultaat boeken en bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

UBV werkt met flexibele contractvormen zoals uitzenden of detachering, voor tijdelijke en vaste vacatures en voor fulltime of parttime banen. Bij werving en selectie ga je zelf direct een dienstverband aan met de nieuwe medewerker. Als wij optreden als uitzendbureau of als detacheringsbureau nemen wij de salarisadministratie uit handen.

 

Heb je zelf een medewerker gevonden?

Maar wil je deze medewerker (nog) niet zelf met een contract in dienst nemen? Dan bieden wij de optie om zorg te dragen voor de gehele administratie van deze medewerker. De medewerker wordt dan een uitzendkracht, waarbij wij de risico’s uit handen nemen.

Dit doen wij geheel voor een gunstig tarief, de wervingskosten komen immers te vervallen. Indien je dit wenst, kun je deze medewerker op elk gewenst moment overnemen.

Interesse?

Wij kunnen ook jouw organisatie verder helpen. Meld hier jouw openstaande vacature aan, of bel direct met de vestiging bij jou in de buurt.

Meld hier jouw vacature aan

Neem contact met ons op