Over UBV

Over UBV

UBV (Uitzendbureau Volendam) staat sinds 1996 garant voor de vervulling van openstaande vacatures in Noord-Holland. Hier ligt onze oorsprong en hebben wij twee vestigingen: Volendam en Amsterdam. Door ons op zo’n specifieke markt te richten, weten wij exact wat deze regionale arbeidsmarkt vraagt en welke kandidaten hierop aansluiten.

 

Wij zoeken elke dag naar de juiste match. Voor u als werknemer zoeken we een bedrijf dat aansluit op uw interesses, opleiding en ervaring. Voor bedrijven werven en selecteren wij talentvol personeel. Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten die gemotiveerd, gekwalificeerd zijn met een klantgerichte mentaliteit.

 

Herkent u uzelf hierin of is dit waar uw bedrijf naar op zoek is? Dan is de eerste stap in ieder geval al gezet om een succesvolle samenwerking aan te gaan.

 

Onze dienstverlening

U kunt bij ons terecht voor:

 

Naast deze dienstverlening bieden wij ook ondersteuning bij iedere HR vraag. UBV uitzendbureau levert graag een bijdrage aan het succes van ondernemingen.

 

UBV is gespecialiseerd in het werven van ondersteunende functies, voornamelijk in de volgende branches:

Bouw – Schoonmaak – Commercieel – Techniek.

 

Onze kernwaarden

UBV heeft een aantal kernwaarden die wij erg belangrijk vinden en nastreven binnen de organisatie. U kunt er dan ook vanuit gaan dat wij voor deze waarden garant staan:

 

  • Scherpe tarieven en aantrekkelijke overnametermijnen
  • Hoge kwaliteit uitzendkrachten, passend bij uw bedrijfscultuur
  • Altijd volledig gescreende kandidaten
  • Korte lijnen, met een snelle communicatie zeer goede bereikbaarheid en eerlijke terugkoppeling