De juiste kandidaat voor de juiste functie – sinds 1996

UBV is jouw vertrouwde partner in de regio

UBV (Uitzendbureau Volendam) staat sinds 1996 garant voor de vervulling van openstaande vacatures in Noord-Holland. Hier ligt onze oorsprong en hebben wij twee vestigingen: Volendam en Amsterdam. Met een hecht en gemotiveerd team van ervaren professionals richten wij ons met name op het deel van de markt voor de praktisch geschoolden. Juist door ons op zo’n specifieke markt te richten, weten wij exact wat deze regionale arbeidsmarkt vraagt en welke kandidaten hierop aansluiten.

Wij zoeken elke dag naar de juiste match. Voor jou als werknemer zoeken we een bedrijf dat aansluit op jouw interesses, opleiding en ervaring. Voor bedrijven werven en selecteren wij talentvol personeel. Wij zijn altijd op zoek naar kandidaten die gemotiveerd en gekwalificeerd zijn met een klantgerichte mentaliteit.

Herken je jezelf hierin of is dit waar jouw bedrijf naar op zoek is? Dan is de eerste stap in ieder geval al gezet om een succesvolle samenwerking aan te gaan. Reageer gerust op een van onze vacatures, of neem contact met ons op! 

 

Onze dienstverlening

Je kunt bij ons terecht voor:

Naast deze dienstverlening bieden wij ook ondersteuning bij eventuele HR vraagstukken. Vandaag de dag is het tenslotte al moeilijk genoeg om personeel te vinden, dus worden we ook steeds vaker gevraagd om te helpen bij het vormen en handhaven van een verstandig HR beleid. UBV uitzendbureau levert een bijdrage aan het succes van ondernemingen, door ze te helpen bij het formeren van de juiste documentatie, het voorkomen van eventuele conflicten en nog veel meer HR gerelateerde zaken.

Onze branches 

UBV is gespecialiseerd in het werven van ondersteunende functies, voornamelijk in de volgende branches:

Bouw – Schoonmaak – Commercieel – Techniek.

Onze kernwaarden?

UBV heeft een aantal kernwaarden die wij erg belangrijk vinden en nastreven binnen de organisatie. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat wij voor deze waarden garant staan:

 

  • Scherpe tarieven en aantrekkelijke overnametermijnen
  • Hoge kwaliteit uitzendkrachten, passend bij jouw bedrijfscultuur
  • Altijd volledig gescreende kandidaten
  • Korte lijnen, met een snelle communicatie zeer goede bereikbaarheid en eerlijke terugkoppeling

Meld je aan als werkzoekende

Neem contact met ons op